5 Essential Elements For istanbul petek tamiri

Wiki Article

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the finest YouTube encounter and our most up-to-date attributes. Find out more

Kış aylarında peteklerinizde oluşabilecek herhangi bir aksaklık ısınma problemini beraberinde getirir.

Tv tamiri uydu tamir ve montajı elektrik işleri uygun ve düzenli garantili bir şekilde işlem saglamaktayiz güvenli ve güvenilir bir şekilde alıp teslim ederiz yada evinizde sorunu çözeriz tesekkurler

Bu sebeple hem kombi arızalarınızın giderilmesi hem de rutin kombi muayeneleriniz için en yakın kombici ile iletişime geçmelisiniz. Kombinizin doğru çalışması elektrik, doğalgaz ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

Diğer seçenek ise peteklerin çok eski olması durumunda petekler artık yapısal mukavemetini kaybederek delinir.

Bu sebeple petekler ısınmaz. Isınmayan petekler, işini bilen tesisat ustaları tarafınca yapılması gerekli bir temizlik işlemidir.

Tüm tesisatta oluşan kirliliğin kombiye gitmesi halinde pompa ve ısı değiştirici sorunlarının oluşması.

Soğuk kış günlerinde şıp şıp şıp damlayan, sızdıran kalorifer tesistatı oldukca can sıkıcı değil mi?

Mobil sistem temizleme makinemiz ile yerden ısıtma sistemlerindeki oluşan yoğun çamurlaşmightı temizliyoruz. Tüm evdeki boruları tek tek temizliyoruz. Petek temizleme işleminde kullandığımız makineler ile tüm peteklerdeki kirlilik tamamen bitmiş oluyor.

Garantili Servis Hizmeti Kombi Klima Servisi, tarafından değişimi yapılan tüm yedek parçalar 1 yıl garanti kapsamındadır, hemen arayın.

Toprak tesisat 2000 yılından itibaren sıhhi tesisat ve mekanik tesisat arıza ve tamirine petek tamiri dair İstanbul geneline hizmet vermektedir.

Mert ısı her hizmetinize memnuniyet katar. Sienna profilo beko arçelik vestel tüm bakim ve tadilat tamirat her türlü tesisat itina ile yapılır

Kombicilerden yardım almanız gereken ve çok sık karşılaşılan 5 kombi kullanım sorunu şu şekildedir:

Report this wiki page